23948sdkhjf

Byggeri-messe større end nogensinde

Der har været rift om kvadratmetrene på udstillingsarealet på Byggeri 2006, der i disse dage løber af stablen i Fredericia Messecenter. Messen er den største byggerimesse nogensinde, og arrangørerne forventer, at messen vil tiltrække op mod 30. 000 fagfolk.
I går åbnede Byggeri 2006, og forventningerne til årets messe er store. Allerede flere måneder før messestart kunne arrangørerne melde om så godt som udsolgt, og nu ser man frem til besøg af 30.000 kvalificerede byggefagfolk.

- Byggeri 2006 bliver den største Byggerimesse, der nogensinde er afholdt. Vi er meget glade for udstillernes store tilslutning, siger direktør Ingelise Alsø fra Danske Fagmesser A/S, der arrangerer Byggeri-messen i tæt samarbejde med Træ-lasthandlerunionen–TUN.

Der var stor tilfredshed med Byggeri 2004 på både besøgs- og udstillersiden. Ifølge Gallup var hele 94 pct. af udstillerne tilfredse med deltagelsen, og dermed var der på forhånd lagt op til solid tilslutning til Byggeri 2006. At byggebranchens egen fagmesse ender med at overgå sig selv, kan hænge sammen med det fortsat lave renteniveau og den høje aktivitet i byggeriet.

- Håndværkerne har travlt for tiden, og jeg tror, at vi alle kan trænge til en inspirationsdag, hvor vi kan møde leverandører og samarbejdspartnere, siger adm. direktør for Trælasthand-lerunionen–TUN, Palle Thomsen.

- Vores fornemste mål er at gøre hverdagen nemmere for håndværkerne. Derfor inviterer mange tømmerhandlere håndværkerne på tur, så de selv kan se og prøve de mange nyheder, som tømmerhandlen kan tilbyde. Vi glæder os til at tage imod dem alle, slutter Palle Thomsen.

Byggeri 2006 løber indtil den 24. marts i Fredericia Messecenter og er åben alle dage fra kl. 10–17. Der er fri adgang for fagfolk.

Kilde: Byggeri 2006. http://www.fagmesse.dk/byggeri

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079