23948sdkhjf

Længere levetid til lakerede trægulve

Trip Trap er klar med nyheder, der øger glæden og fornøjelsen ved at have et trægulv med lakeret overflade.
Alle lakerede trægulve kan nu få et par nye og hurtige behandlinger, der ikke blot skaber flottere og renere gulve, men også forlænger levetiden på den lakerede overflade.

Trip Trap lancerer nemlig et nyt lakplejemiddel og en ny laksæbe, der tilsammen bevirker, at glæden og fornøjelsen ved at eje et lakeret trægulv kan blive endnu større.

Det nye plejemiddel hedder Trip Trap Lakpleje og lægger en beskyttende hinde på den lakerede overflade. Hinden beskytter effektivt lakken mod slitage og ridser, og det betyder, at lakkens - og dermed gulvets - levetid forlænges.

Andre vigtige egenskaber ved den nye lakpleje er, at den reparerer og udfylder mindre eksisterende ridser, og at den er selvfjernende. Det sidste vil sige, at hinden bliver opløst ved næste påføring af lakpleje, så der ikke med tiden kan opbygges et tykt lag på gulvet.

Trip Trap Lakpleje, der både fås i en mat og en blank version, er meget let og uproblematisk at bruge i praksis.

Det skal blot påføres det rengjorte gulv direkte fra flasken med en svamp eller en klud, og efter en tørretid på omkring 30 minutter er gulvet atter klar til brug.

Trip Trap Lakpleje kan anvendes på alle lakerede overflader samt på vinyl og laminat. Det er et vandbaseret produkt, der er fremstillet helt uden tilsætning af parfume, konserveringsmidler og farvestoffer, og der stilles derfor ingen krav til udluftning.

Til den daglige rengøring af gulvet har Trip Trap udviklet Trip Trap Lak-sæbe, der især udmærker sig ved, at den ikke efterlader den normale sæbefilm på gulvet.

Trip Trap Laksæbe kan anvendes på alle lakerede og malede overflader samt på vinyl, klinker, linoleum og laminat.

Kilde: Trip Trap. http://www.triptrap.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078