23948sdkhjf

Ny messe vil skære på tværs

Hvor mange virksomheder kan egentlig afsætte flere dage til messebesøg? Elmia Material & Function, den 25.-26. april, vil optimere messebesøget ved at samle branchen og blive kendt som det nye mødested for møbel-, snedker- og indretningsindustrien.


Alt af relevans er med på Elmia Material & Function. Branchen er samlet under ét tag i samme hal på Elmia i Jönköbing, selv restauranter og caféer er integrerede i messehallen og gratis for besøgende og udstillere.

Målet er at skabe et effektivt mødested, hvor nuværende og fremtidige leverandører kan mødes. Det, som interesserer virksomhederne, er på et begrænset areal, hvorfor de besøgende og udstillerne kan lade vandreskoene blive hjemme.

Grænseoverskridende koncept
Almindelige messer tager ofte udgangspunkt i leverandørerne, eksempelvis af træ. I samarbejde med Træ- og møbelindustrien (TMF) vil Elmia Material & Function imidlertid ændre den traditionelle messeopfattelse og skabe en messe, som starter ved de besøgendes behov for materialer og funktioner.

Virksomhederne har dog brug for langt mere end træ og søger f.eks. også leverandører af plast og metal, glas og beslag.

Normalt er virksomheder tvunget til at besøge flere messer for at finde alle sine leverandører, men nu har Elmia Material & Function og TMF i stedet dækket et tag-selv-bord på virksomhedernes vilkår.

Elmia Material & Function skærer tværs igennem materialegrænserne for at give virksomhederne størst udbytte på kortest tid.

Börje Pihlqvist er brancheansvarlig for Svensk Møbelindustri inden for TMF. Han forklarer, hvorfor organisationen er medarrangør og har valgt at lægge sit årsmøde i slutningen af messen.

- Mange af vores medlemsvirksomheder er for små til på egen hånd at tiltrække nye leverandører. Tilsammen er de imidlertid et interessant marked. En messe som forbinder branchen er interessant for både besøgende og udstillere.


Kilde: Elmia Material & Function. http://www.elmia.se/mf

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08