23948sdkhjf

Klassiske vinduer med et ekstra plus

Rationel Vinduer lancerer Patus+, som er en ny serie vinduer i klassisk stil med en praktisk udvendig aluminiumsbeklædning
Flotte vinduer i klassisk stil, der aldrig skal males på den udvendige side, men blot tørres over et par gange om året med en våd klud.

Det lyder som en drøm, men er nu virkelighed. Rationel Vinduer A/S lancerer den nye Patus+-serie, som er identisk med den kendte Patus-serie af trævinduer i den gamle klassiske stil - dog med det ekstra plus, at Patus+ er forsynet med en udvendig beklædning af pulverlakeret aluminium.

Og denne beklædning giver træet en effektiv beskyttelse mod vejr og vind og bevirker, at vinduet aldrig skal males udvendigt - blot rengøres af og til.

Patus+ tilbydes med aluminiumsbeklædningen pulverlakeret i 10 standard-farver i den matte glans 30, der giver vinduet udseende som et traditionelt malet trævindue. Det er endvidere muligt at vælge forskellig farve udvendigt og indvendigt.

Både Patus og Patus+ er udformet som de originale, klassiske vinduer med helt rigtige smalle sprosser - og samtidig lever de op til alle nutidens krav om høj isoleringsevne, lang levetid, minimal vedligeholdelse og høj funktionalitet.

Eksempelvis er lavenergiruder standard i begge typer, og vinduerne er fremstillet af langsomtvoksende træ fra de nordskandinaviske skove. De har justerbare hængsler med en ny forbedret overfladebehandling og fås med friskluftventil med skjult luftindtag.

Vinduerne leveres i individuelle mål uden merpris.

Rationel Vinduer ligger i Sdr. Felding og er en af Danmarks største producenter af facadevinduer og -døre.

Fabrikken har 50 års erfaring med produktion af kvalitetsvinduer og -døre, og sortimentet består i dag af de fire produktserier - Domus, Aldus, Patus og Patus+.

Kilde: Rationel Vinduer A/S. http://www.rationel.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063