23948sdkhjf

Imi–monyt – ægte sandsten fra Merton

Merton lancercerer imi-monyt, der sætter nye standarder for dekorativt inventar- og vægdesign.
Naturen har givet os en ung sandsten med usædvanlige lag, og med imi-monyt åbner Merton nu mulighed for at bruge sandstenen i indretningen.

Imi-monyt er et tyndt lag sandsten, som er presset og overfladeforseglet på en træpladekerne. Sandsten kan laves på enhver træbaseret kerneplade og i alle mulige mål.

En speciel produktionsmetode giver dermed fantastiske design- og formgivnings-muligheder, og med sin naturlige lagdeling og udstråling sætter sandstenen nye standarder for dekorativt inventar- og vægdesign.

Sandstenen er desuden et førsteklasses økologisk produkt med det særlige forhold, at lagene er udviklet geologisk med tiden. Derudover er stenen blandt andet lyd- og varmeisolerende samt fugtighedsregulerende.

Imi-monyt helt tæt på. Til inventar, indretning, vægpanel og beklædning giver imi-monyt utallige designmuligheder - fra rundinger til omvikling af f.eks. kugler og søjler.Standardpladerne fra Merton kommer som 19 mm MDF-kerne med 2 mm sandsten. Det maksimale mål er 2700 x 1100 mm.

Til hurtig montering kan leveres færdige "sten" med not og fer: 12 eller 19 mm MDF-kerne med 2 mm sandsten. Formater: 190 x 380 mm eller 380 x 760 mm.

Kilde: Merton. http://www.merton.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078