23948sdkhjf

Actona fejrer rekordår med bonus: Deler millioner ud til medarbejderne

Det er ikke kun adm. direktør Jimmi Mortensen, der kan være godt tilfreds med det netop overståede rekordår hos Holstebro-baserede Actona Group. Også virksomhedens medarbejdere får del i millionoverskuddet, meddeler den Lars Larsen Group-ejede møbelproducent.

Helt præcist bliver der delt 24.000 kr. ud i bonus til alle de danske medarbejdere, der har været ansat gennem hele regnskabsåret, og som ifølge direktøren har den største del af æren for fremgangen.

 – Det er medarbejderne, der skaber resultaterne. Også i Actona. Derfor er jeg glad for, at vi har kunnet udbetale en ekstraordinært stor bonus hen over regnskabsåret, så alle fuldtidsmedarbejdere, som har været ansat i hele regnskabsåret, har fået 24.000 kroner i bonus. Det beløb er ens, uanset om man er ansat på lager eller i administrationen, fortæller Jimmi Mortensen.

Actona Group, der har hovedsæde i Holstebro og fabrikker i Kina og Ukraine, offentliggjorde onsdag morgen nøgletallene for 2020/21, der bød på rekorder på top- såvel som bundlinje. Med en vækst på 30 pct. landede årets omsætning på 2,43 mia. kr., mens driftsresultatet (EBIT) landede på 271,4 mio. kr. svarende til en vækst på 60 pct.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11