23948sdkhjf

Ny direktør hos L. Hammerich

L. Hammerich har gennemført et generationsskifte med ansættelsen af Peer Leth som ny administrerende direktør. Peer Leth vil føre den 150 år gamle virksomhed ind i fremtiden. Ambitionen er at fortsætte den særdeles positive udvikling, som L. Hammerich har været inde i de seneste år.
Peer Leth tiltrådte den 1. marts 2006 som ny adm. direktør i L. Hammerich. Virksomheden, der er et af de ældste nulevende danske aktieselskaber, har rødderne solidt plantet i den østjyske muld, og Peer Leth repræsenterer et generationsskifte og tiltræder midt i en udviklingsproces – fra produkt- til konceptleverandør.

Peer Leth har mange års erfaring fra byggebranchen og kan dermed tilføre et solidt branchekendskab, der kan styrke L. Hammerichs muligheder for at opdyrke nye forretningsområder og markeder i Danmark og i udlandet.

L. Hammerich har de seneste år har været inde i en udvikling fra leverandør af Troldtekt® akustikplader til leverandør af hele systemer.

– Hos L. Hammerich kunne jeg se muligheden for at videreudvikle en i forvejen sund og veldreven handels- og produktionsvirksomhed. Og så er det en stor udfordring at være med til at videreføre den gode udvikling med respekt for virksomhedens historie, siger Peer Leth.

Kilde: L. Hammerich.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063