23948sdkhjf

Nyskabelse i havemøbler

Aluminum og teak i forenklet skandinavisk design kendetegner stilen i de første havemøbler, som forener stuen og terrassen.
Havemøblerne fra Da’core skiller sig markant ud fra mængden. Det gennemførte minimalistiske design i aluminium og teak får ikke alene møblerne til at syne lettere. De er også lettere og bryder derfor totalt med traditionen for massive og tunge træmøbler.

Med den nye stil og åbenbare kvalitet opfylder Da’core et udbredt ønske fra haveejerne om gennem møbleringen at skabe større sammenhæng mellem stuen og terrassen. ”Inside goes out!”.

Også komforten er et vigtigt element. Stolene er udformet ergonomisk perfekt med armlæn og bekvem støtte i ryggen. Til stolene hører hynder i lige så eksklusiv udførelse og i flere stærke, klare farver, der også går igen i de parasoller, der fuldender møbleringen af terrassen.

Ingen vedligeholdelse
Stellet af aluminium kan ikke angribes af rust, og det lyse træ i armlæn og bordplade er fremstillet af teaktræ, som er den træsort, der bedst kan tåle at stå udendørs i al slags vejr.

Træet bliver, hvis man ikke plejer med olie, naturligt smukt sølvgråt. Man kan også vælge at efterbehandle med olie, således at træet får en smuk gylden farve. I begge tilfælde holder møblerne i mange år.

Som den største nyhed for sommeren 2006 fås stole og borde nu også i hvidlakeret aluminium.

Kilde: Da´core. www.dacore.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11