23948sdkhjf

Engell Møbler vender udvikling

En solid ordrebeholdning og produktion har gjort det muligt for Engell Møbler i Horsens at vende sidste års underskud til overskud.
Engell Møbler, der designer, udvikler og producerer polstermøbler, har vendt udviklingen og kan i 2005 præsentere et årsresultat på 1,4 millioner kroner mod sidste års underskud på 1,6 millioner kroner.

Møbelproducenten har gennem hele året haft en solid ordrebeholdning, der har været grundlag for en stabil produktion og dermed også et forbedret resultat.

I årets løb har Engell Møbler investeret i nyt maskinel og i oplæring af nye medarbejdere. I forbindelse med udskiftning af det brugte maskinel er der konstateret tab, som har påvirket driftsresultatet i negativ retning.

Engell Møblers største kunde ekspanderer i øjeblikket kraftigt med etablering af nye møbelhuse, og det kræver en væsentlig forøgelse af produktionskapaciteten og -omkostningerne hos Engell Møbler.

Da salget først rigtig slår igennem i sidste halvdel af året, er det tvivlsomt, om der helt bliver dækning af de forøgede omkostninger.

Engell Møbler forventer i 2006 et resultat på linje med 2005.

Kilde: Årsrapport 2005, Engell Møbler A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079