23948sdkhjf

Fra kasse til klasse

Trip Trap giver den klassiske ølkasse et flot comeback i boligindretningen med en eksklusiv udgave i massivt teaktræ.
De gamle ølkasser af træ var ungdommens favoritmøbel i de glade 60´ere. Kasserne blev malet i alle mulige festlige farver, og de blev på kreativ vis brugt som både borde, stole og reoler.

Nu står ølkassen foran et comeback i boligindretningen. Og denne gang i en lækker og eksklusiv udførelse, som passer til det moderne hjem.

Trip Trap lancerer nemlig den klassiske ølkasse i en ny version, der er lidt mindre end den oprindelige, men med større kvalitetsudstråling - og udført i massivt teaktræ. Nyheden, der hedder Trip Trap Ølkasse, har plads til 12 flasker øl i normal størrelse eller 24 dåser, og ligesom den gamle ølkasse har den et utal af alternative anvendelsesmuligheder.

Trip Trap Ølkasse bliver et både nostalgisk og charmerende indslag i boligindretningen, og den har en størrelse, hvor den ikke virker dominerende, men er fleksibel i anvendelsen og kan indpasses diskret i en række situationer.

Ølkassen kan stables til et lille reolsystem. Den kan rumme aviser, blade og magasiner i stuen. Den kan opbevare håndklæder i badeværelset. Den kan bruges til opsamling af legetøj i barneværelset. Og sidst - men ikke mindst - er den perfekt til at servere nye spændende øller med på en festlig måde for gæsterne.

Den ny ølkasse i massiv teaktræ fra Trip Trap. Idéen til den nye ølkasse blev født på Trip Traps snedkeri, hvor en medarbejder for sjov skyld lavede et eksemplar til sig selv.

Kort efter blev han kimet ned af venner og bekendte, der også gerne ville have ”sådan én”. Og så kunne Trip Trap lige så godt sætte den i produktion.

Kilde: Trip Trap Denmark A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063