23948sdkhjf

Tvilum-ejer stolt af holdet: Det er jo ikke min fortjeneste

Sidste uge strømmede de udenlandske kunder til Fårvang, hvor Tvilum viste sine nye produkter frem. For majoritetsejer Birger Østergaard Christensen var den store interesse med til at understrege, at det var den rigtige beslutning, han tog, da han i 2018 købte 55 pct. af den konkursramte møbelproducent og genrejste virksomheden i fællesskab med familierne efter Tvilum-stifterne samt direktør Torben Porsholdt.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Birger Østergaard Christensen lægger ikke skjul på, at det var en af de mere specielle investeringer, han dengang foretog, og til avisen fortæller han, at møbelproducenten de første to måneder efter genrejsningen tabte 25 mio. kr. per måned.

Siden er vinden vendt. Omsætningen hos Tvilum nåede sidste år 1,3 mia. kr., og møbelproducenten kom ud af året med et overskud på 91,6 mio. før skat. I maj cementerede Fårvang-virksomheden sin genkomst med opkøbet af Steens Group, og det er således en stolt og tilfreds Tvilum-ejer, der i dag kan gøre status over de seneste års arbejde. Han understreger dog, at æren langt fra kun tilfalder ham.

– Det er en utrolig historie og en fantastisk turnaround. Der skal lyde en stor ros til direktør Torben Porsholdt og hele hans team. De har gjort det utrolig flot, og det deres fortjeneste, at Tvilum klarer sig så godt kort tid efter konkursen. Det er jo ikke min fortjeneste, siger Birger Østergaard Christensen til Midtjyllands Avis.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156