23948sdkhjf

Dansk møbelproducent modtager pris

Danmarks ry for innovation og kvalitet er sikret efter den danske møbelproducent Kircodan har produceret nye eksotiske havemøbler og vundet to designpriser i Thailand.
På lanceringen af den nye serie på 2005 Thai Furniture Federation Fair (TIFF) modtog Kircodan to priser for bedste moderne design og bedste design.

Kircodan er ledende teaktræsproducent af havemøbler. De har hjemsted i Danmark, men deres produktionsbase er i teaktræets hjemland Thailand.

Kircodans udfordring er at finde den bedste designer, der skal samarbejde med produktionen for at sikre, at designarbejdet er, som det skal være. Kircodan mestrede at finde den rette designer og den rette producent, hvilket resulterede i de to priser.

- Vi har opbygget en perfekt triangel for forretningen og for udvikling af nye produkter. Jeg tog mig af designprocessen med rådgivning fra kunden på nettet eller lejlighedsvis besøg. Når designet var godkendt, tog jeg mig af produktionen og kvalitets kontrol. Det færdige produkt blev afleveret til Kircodan, og de gik i gang med en effektiv markedsføring af den nye serie, en proces hvor de utvivlsomt er eksperterne. Det var meget effektivt, og vi producerede også hele serien fra idégrundlag til salg på rekord tid, fortæller designeren Klaus Kummer.

Kilde: http://www.kircodan.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.069