23948sdkhjf

Tilbagegang i Bent Krogh

Det seneste regnskabsår er ikke gået som forventet for designmøbel-producenten Bent Krogh A/S i Skanderborg, der kommer ud med et markant større underskud i forhold til året før.
Bent Krogh, der producerer og sælger designmøbler, må konstatere, at virksomhedens resultat og økonomiske udvikling ikke blev som forventet i 2004/05. Resultatet før skat endte ved et underskud på 12 millioner kroner mod et underskud på 2,8 millioner kroner året før.

Det dårlige resultat skyldes en afmatning på kontraktmarkedet, som Bent Krogh primært producerer og sælger til, ligesom virksomheden i forbindelse med ansættelsen af Hans Krog Nielsen som direktør som et led i et påbegyndt generationsskifte har foretaget en kritisk gennemgang af virksomhedens sortiment og dermed besluttet, at visse produkter skal udgå.

Samtidig med udfasningen af produkter er det blevet besluttet, hvilke nye produkter, der fremover skal indgå i sortimentet.

Med de foretagne dispositioner forventer direktion og bestyrelse, at Bent Krogh igen er inde i en positiv udvikling. Ledelsen forventer dog et mindre underskud i 2005/06, men fra 2006/07 forventes et tilfredsstillende positivt resultat.

Kilde: Årsrapport 2004/05 fra Bent Krogh A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109