23948sdkhjf

Letland - en sikker investering

Letlands Investerings- og Udviklingsagentur (LIDA) arrangerer i samarbejde med Letlands Ambassade i Danmark et seminar omkring investerings- og forretningsmuligheder i Letland.
Den 23. marts fra kl. 9.30 til 14.00 afholder Letlands Investerings- og Udviklingsagentur (LIDA) i samarbejde med Letlands Ambassade i Danmark et seminar omkring investerings- og forretningsmuligheder i Letland. Seminaret afholdes på Århus Rådhus.

Seminaret vil overvejende foregå på engelsk og give generel information om Letlands økonomi og vilkår for forretningslivet samt forretnings- og samarbejdsmuligheder.

Endvidere vil seminaret rette opmærksomhed mod de specielle muligheder, der er ved at investere i Letlands fri handelsområde (Special Economic Zone). Der vil blandt andet være indlæg fra en af Letlands førende banker Hansabanka JSC om banksystemet i Letland, og de forskelle der er mellem vestlige og lettiske banksystemer.

Desuden vil der være succeshistorier fra danske firmaer, som har etableret sig i Letland, heriblandt SIA Dan Store Latvia som for nylig har bygget en topmoderne kornterminal, og SIA Pumac Liepaja, der driver en større industripark.

Deltagelse er gratis. Deadline for tilmelding er 20. marts.

For yderligere information er det muligt at kontakte Letlands Investerings- og Udviklingsagenturs kontor i Danmark på telefon 26 28 35 28 eller på e-mail: gints.janums@liaa.gov.lv

Kilde: Latvian Investment and Development Agency. http:// www.liaa.gov.lv

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078