23948sdkhjf

Designfestival i København

Mens Copenhagen International Furniture Fair viser de nyeste møbler frem på Amager, vil et samarbejde mellem Bella Center, Wonderful Copenhagen og gratismagasinet WHERE2GO sørge for, at også resten af København emmer af arkitektur og design. Det sker på den første udgave af designfestivalen Copenhagen Architecture & Design Days fra 5.-7. maj.
Design og indretning er populært som aldrig før, hvilket bekræftes af utallige bladudgivelser, avistillæg og tv-programmer. Samtidig har København gennem de seneste 5 år opnået en top 10 placering i den internationale design-liga, og rent arkitektonisk har hovedstaden også nået en volumen og kvalitet i særklasse i forhold til resten af Norden med navne som Normann Foster, Henning Larsen, Daniel Liebeskind, Arne Jacobsen, Zaha Hadid og Jean Nouvel.

Bella Center, Wonderful Copenhagen og WHERE2GO er på denne baggrund sikre på, at København er klar til at få sin helt egen designfestival. Copenhagen Architecture & Design Days (Cph ADD) vil for første gang finde sted fra 5.-7. maj i år og vil fokusere dels på en række udvalgte steder, der til dagligt beskæftiger sig med arkitektur og design, dels på nogle af byens nye, spændende bydele og byggerier.

- Sidste år prøvede vi for første gang at samarbejde med et par design- og arkitekturattraktioner i København samtidig med, at møbelfirmaerne holdt deres show rooms åbne inde i byen under møbelmessen. Det var en så stor succes for alle parter, at vi i år har valgt at inddrage endnu mere af byen, som modemessen CIFF har gjort det siden 1993, forklarer salgs- og marke-tingdirektør Jesper Åndahl, Bella Center.

Byens design fremvises
Cph ADD vil blive en årligt tilbagevendende begivenhed, og dette års program er allerede godt på vej til at blive fyldt op med spændende rundture, aktiviteter og attraktioner. Blandt andet vil guider vise rundt i nye bydele såsom Ørestad, Islands Brygge, Amerika Plads og Tuborg Havn.

Også butikker og show rooms med produkter indenfor møbler, belysning med mere, samt byens flotteste og hotteste hoteller vil være genstand for rundture, mens der vil blive arrangeret aktiviteter på for eksempel Dansk Design Center, Dansk Arkitektur Center og Kunstindustrimuseet.

For at få adgang til festivalen er det nødvendigt at være i besiddelse af et festival-armbånd. Disse vil være til salg i ugen op til og i løbet af festivalen. Når armbåndet er købt, vil det om søndagen den 7. maj være muligt at besøge Copenhagen International Furniture Fair i Bella Center, hvor der er garanti for ny inspiration til boligindretningen.

Kilde: www.furniturefair.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063