23948sdkhjf

Bygma Gruppen fejrer 60 år

En af Danmarks største aktører i byggevareindustrien kan i maj måned fejre 60 års fødselsdag som leverandør til private og professionelle.
Med en lang og succesfuld historie bag sig er Bygma Gruppen i dag fortsat en 100 procent dansk familieejet virksomhed, som i jubilæumsåret råder over 93 forretningsenheder med 2.100 ansatte.

Igennem de 60 år, der er gået, har Bygma Gruppen formået at holde fast i de gamle traditioner. Det har hjulpet virksomheden gennem de senere års faldende konjunkturer og øget konkurrence på markedet.

Bygma Gruppen kan efter et offensivt 2011 glæde sig over en omsætningsfremgang på 900 mio. kr. og et samlet resultat på 88,3 mio. kr.

Læs også: Bygma-vækst tæt på milliarden

Bygma Gruppen åbner løbende nye forretningsenheder i hele Norden og er gået fra at være en meget nationalt funderet forretning til at indtage rollen som en væsentlig aktør på det samlede nordiske marked, hvor virksomheden i dag har forretninger i Danmark, Sverige, Island og Færøerne.

Koncernen er i dag den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af trælast, bygnings- og byggemarkedsprodukter til både det professionelle og det private marked. Den samlede forventede årsomsætning udgør mere end 5,5 mia. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08