23948sdkhjf

Produktinnovationer på vej fra Dyrup

På den store branchemesse for vindues- og facadeindustrien fensterbau/frontale 2006, der finder sted den 22. til 25. marts i Nürnberg, løfter Dyrup sløret for ikke mindre end fire nye primere til industriel vindues- og træproduktion.
Disse nye produkter er forløbere for en serie nye overflade produkter og systemer til træindustrien, som Dyrup vil lancere på det europæiske marked i løbet af 2007 under GORI-navnet.

GORI har udvidet sin special primer palette - fra at have GORI 416 (flowcoat) og GORI 419 (Spraying) Knot Sealers - til nu at være en palette, der også omfatter nyhederne Anti Bleed, Hardwood, Larch Wood og MDF primers.

Den nye hvide og farveløse Gori 642 Anti Bleed Primer (til flowcoating) og Gori 643 (til sprøjtning) låser i selve grundingslaget enhver form for misfarvning kommende fra vandopløselige farvestoffer i træet.

Den farveløse GORI 644 Larch Wood Primer til sprøjtning sikrer optimal vedhæftning af overfladebehandlingsfilmen på syreholdige træsorter som fx lærketræ, og den transparente GORI 646 Hardwood Primer til flowcoating sikrer optimale afløbsegenskaber, når den anvendes på “vanskeligt” hårdttræs typer som iroko, framiré, swietenia, sipo mahogany, eg og meranti.

Den vandbaserede, farveløse GORI 647 MDF Sealer til påstrygning eller sprøjtning forsegler MDF-elementer til udendørs anvendelse. Med sin dimensions-stabiliserende effekt forhindrer den optag af fugt, særligt i området omkring bearbejdede kanter og profiler

Mød Dyrup på fensterbau/frontale i Hall 1, Stand 407

Kilde: Dyrup Industri.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064