23948sdkhjf

Vækst og nyansættelser hos Outrup

Outrup Vinduer & Døre oplever kraftig vækst og flere ansatte. Det er især virksomhedens samarbejde med Rockwool, der giver vind i sejlene.
For et halvt år siden lancerede Outrup Vinduer & Døre en ny type lavenergivinduer sammen med isoleringsgiganten Rockwool, og de to virksomheder kan nu konstatere, at markedet har taget særdeles godt imod den nye produktserie.

I 1. kvartal 2012 har Outrup Vinduer & Døre således oplevet en vækst på intet mindre end 40 procent, og det har indtil videre banet vej for 10 nyansættelser. Mors-virksomheden beskæftiger i dag 120 medarbejdere – et tal der meget vel kan blive udvidet yderligere i årets løb.

- Målet var at udvikle fremtidens lavenergivinduer, der, ved at kombinere træ og stenuld, skaber et bedre miljø for os alle. Rockwool-koncernen er en af verdens førende isoleringsproducenter, og derfor har vi naturligvis store forventninger til det nye samarbejde, siger adm. direktør Mogens Ringgaard.

Samarbejdet fortsætter
Outrup-direktøren betegner det nye vindue som banebrydende, fordi det har et indbygget isoleringslag af stenuld, som nedbringer varmespildet gennem karmen og dermed reducerer kuldebroen. Samtidig har vinduet samme styrke og holdbarhed som et almindeligt trævindue.

Det nye vindue har en Eref-værdi på +7, en U-værdi på 0,94 og er Energimærket A, så det kan leve op til de forventede krav til bygningsreglementet i 2020. Det er planen, at Outrup og Rockwool-koncernen sammen skal udvikle flere lavenergivinduer som led i samarbejdet, oplyser Mogens Ringgaard.

Han fremhæver også Outrups satsning på design og produktændringer som en væsentlig del af den aktuelle succes. Virksomheden indledte sidste år et samarbejde med Monica Ritterband, der har stået bag en ny serie af greb til Outrups vinduer og døre. Det er afgjort et tiltag, som rigtigt mange tømrer- og snedkermestre har bemærket, vurderer Mogens Ringgaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11