23948sdkhjf

Riisfort præsenterer nye trends inden for kunststofkanter

Der sker i øjeblikket en stor udvikling inden for kunststofkanter, som efterhånden er en væsentlig del af et møbels design og udtryk.
REHAU har inden for de sidste måneder introduceret flere forskellige typer nye kanter – f.eks. Magic, højglans og svævende kanter. Alle 3 typer er i høj grad med til at påvirke markedet og udvalget inden for dekorative kanter med et højt designindhold.

Magic serien består af en serie 3-D kanter i PET med metalbelægning og transparent overflade med stor slagfasthed. Magic findes i forskellige dekorative mønstre og er meget velegnede til brede kanter.

Højglans serien består af flere flotte ensfarvede kanter, som matcher den nye trend inden for højglansoverflader, samtidig med at de bevarer kunststofkantens gode og stærke egenskaber. Riisfort lagerfører højglanskanter i hvid og sort.

Nye kunststofkanter fra R. Riisfort A/SSvævende kanter – består af en helt ny serie kanter, som netop nu introduceres på det danske marked.

Kanterne er opbygget som 2-trins kanter, der visuelt giver indtryk af en tynd svævende kant ovenpå en baggrund af f.eks. alu. Denne nye kant med dybdevirkning giver mulighed for at opnå et elegant udseende samtidig med, at man optimerer produktionsprocessen, idet man hermed kan køre kanten på i 1 arbejdsgang. Svævende kanter er i lighed med Magic serien meget velegnede til tykke bordplader – bl.a. køkkenbordplader.

Kilde: R. Riisfort A/S, http://www.riisfort.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078