23948sdkhjf

Havemøbler af en unik træsort

Miljøvenligt fremstillet af stærke og holdbare materialer. Sommerlig romantik, klassisk design og ekstraordinært holdbare materialer er kendetegnende for fire nye serier af havemøbler, der med afsæt i årets Formland-messe netop er sendt ud på det danske marked.
Møblerne er produceret på tidligere rumænske våbenfabrikker af ”lokalt” rumænsk akacietræ, der er lige så hårdt som tropisk træ og dermed velegnet til det danske klima. Træet er monteret på solide foldbare jernstel.

Vejrbestandige
Fremstillingen foregår under betydelige miljøhensyn, og såvel træ som jern behandles kun med miljøvenlige produkter, der gør møblerne mere vejrbestandige og giver træet en smuk lød. Metalrammerne er zinkgalvaniserede og bliver enten pulverimprægnerede i en elektrostatisk proces eller dypgalvaniserede og fås desuden epoxybehandlede i grøn, sort eller sølv.

Møblerne kan stå ude hele året men bør i så fald overfladebehandles hvert tredje år.

Behandlingen bevirker, at havemøblerne har opnået EUR 1-certificering, som er den højst opnåelige kvalitetscertificering for møbler med miljøvenlig overfladebehandling. De fire serier har da også fået to års fabriksgaranti med på vejen.

De er importeret til Danmark af det unge firma Luxuslife, hvis indehaver Lotte Brøns faldt for den tidløse design med vægt på kvalitet, fleksibilitet og høj siddekomfort.

Kilde: Luxuslife, http://www.luxuslife.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.515