23948sdkhjf

Akva Waterbeds lancerer nyskabende vandmøbel

Akva Waterbeds er en af de virksomheder, der udstiller på Dansk Design Centers aktuelle udstilling, ”Honey I’m Home”. Hjemlighed er i centrum, og Akva Waterbeds har i samarbejde med den innovative designgruppe, Gopingpong, udviklet et moderne vandmøbel.
Den aktuelle hovedudstilling ”Honey I’m Home” i Dansk Design Center undersøger en megatrend i tiden. Udstillingen sætter fokus på hjemlighed, men det handler imidlertid ikke nødvendigvis om hjemmet. For hjemlighed kan også foregå i det offentlige rum, på arbejdspladsen eller på farten.

Der er en stigende tendens til at søge tilbage – til mormor-porcelæn, sylteopskrifter, strikketøj, autentisk arvegods og gør-det-selv-besjælede ting.
Med “Honey I’m home” vil virksomheder, designere, arkitekter og kunstnere vise, at hjemlighed kan være andet end en nostalgisk dyrkelse af noget, der var engang.

Derfor har Akva Waterbeds sammen med den eksperimenterende designgruppen Gopingpong udviklet et moderne vandmøbel, der tilgodeser behovet for hygge og samvær.

Konceptet kalder virksomheden Liquid Living, og det moderne vandmøbel er en kombination af sofa og vandseng, hvor flere personer kan lave hver sin ting og samtidig have en følelse af nærvær med andre.

Det moderne vandmøbel fra Akva Waterbeds, der kan opleves på ”Honey, I’m home” frem til den 18. juni.Stelton og designeren Louise Campbell, Eva Denmark og designeren Cecilie Manz samt Socialministeriet og arkitekt- og designkontoret Force4 er blandt udstillingens øvrige udstillere.

"Honey I’m Home" løber fra den 3. marts til den 18. juni.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141