23948sdkhjf

Montana leverer bedste resultat nogensinde

For Montana-direktør Joakim Lassen viste det forskudte regnskabsår 2020/21 at blive lidt af et jubelår.

Det fortæller han til Finans, der har fået indblik i det endnu ikke offentliggjorte årsregnskab fra den fynske møbelproducent.

Ifølge mediet omsatte Montana Furniture sidste år for knap 300 mio. kr., mens resultatet landede på 37 mio. kr. efter skat. Der er således røget mere end 30 ekstra millioner på bundlinjen, der året forinden lød på 4,7 mio.

 – Jeg er afsindigt glad for resultatet. Især fordi fremgangen bunder i vores strategitiltag og ikke kun coronakrisen. Vi har fået 75 nye forhandlere i perioden og forbedret omsætningen med 25-30 procent. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har haft svært ved det de seneste 10 år, siger Joakim Lassen til avisen.

Ifølge Montana-direktøren er den markante fremgang især et resultat af strategien, der fokuserer på at skabe mere synlighed, ligesom det pyntede på året, at Montana har egen produktion i Haarby og derfor kunne skrue op for tempoet, da verden omkring lukkede ned.

Montana købte i maj møbelproducenten Engelbrechts helt og aldeles for egne midler, og ifølge Joakim Lassen kan flere opkøb sagtens komme på tale i fremtiden. 

– Jeg vil sige, jeg har fået respekt for sådan nogle opkøb. Vi har mod på mere, men vi skal først falde på plads i det her og virksomheden skal være moden og vise den nødvendige synergi. Vi kommer ikke til at købe op bare for at købe op eller få omsætning for enhver pris, men kommer der noget, der passer godt ind, så vil vi gerne, fortalte han i sidste uge til Wood Supply.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078