23948sdkhjf

Utilfredsstillende årsregnskab for Collstrup

Collstrup, som er specialiseret i trykimprægnering og træbeskyttelse, er utilfreds med deres årsregnskab.
Årets resultat udgør knap 5 millioner kr. mod et resultat på 851.000 kr. sidste år. Ledelsen anser resultatet for utilfredsstillende, idet resultatet er påvirket positivt med ca. 5 millioner kr. af salg af ejendom i datterselskabet Collstrop Ishøj ApS.

Danskerne er mere interesserede i billigt træ fra blandt andet de baltiske lande. De efterspørger ikke miljørigtig dansk-imprægnerede træ, og det kan mærkes hos Collstrup.

- Vi har været oppe på at have mere end ti fabrikker til trykimprægnering og er nu nede på tre-fire stykker, og vi kommer nok endnu længere ned, fordi vi mister både omsætning og indtjening på trykimprægnering, siger direktør og indehaver Preben Kjærgaard til ErhvervsBladet.

Collstrup er underlagt en miljøpolitik. Miljøpolitikken tager udgangspunkt i en miljømæssig forsvarlig driftsførelse og indgår som en naturlig del af koncernens målsætninger for produktionskvaliteten og produktionsforhold. De foretager løbende undersøgelser, så produktionen tilgodeser miljøforholdene.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.034