23948sdkhjf

Nyt terrassegulv opfylder alle ønsker

RIAS lancerer det nye Lyx Deck terrassegulv, der er helt vedligeholdelsesfrit og et perfekt alternativ til tropisk træ.
Det er blevet meget populært at lægge et tropiske træplanker på terras-sen, men mange husejere har også erfaret, at der følger et par minusser med - først og fremmest i form af en tidskrævende pleje og vedligehol-delse.

Men nu lancerer RIAS A/S i Roskilde en helt ny type planker til udendørs brug, der er helt vedligeholdelsesfrie.

De nye terrasseplanker hedder Lyx Deck og er fremstillet af et såkaldt kompositmateriale, som er en blanding af træ og polyethylen. Materialet kan forarbejdes som træ, men det kræver ingen vedligeholdelse overhovedet, og det kan hverken flække eller ”slå sig”, så skruerne løsnes.

Det kan heller ikke angribes af insekter og råd, og så er det tilmed beha-geligt og skridsikkert at gå på - selv når det er vådt. At det så samtidig bidrager til at bevare og beskytte regnskovene og er et miljøvenligt mate-riale, der kan genanvendes - er kun ekstra plusser i det store regnskab.

Det nye Lyx Deck terrassegulv.Lyx Deck leveres som 120 mm brede planker, der giver det færdige gulv et smukt udseende næsten som et ”rigtigt” trægulv, og det tilbydes i de to elegante farver - ”Lava Grafit” og ”Havanna Brun”.

Efter monteringen af Lyx Deck vil overfladen patinere en smule inden for de første to til tre måneder, men herefter forbliver den uændret i mindst 10 år.

Den almindelige rengøring klares let og uproblematisk med vand og sæbe.

Kilde: RIAS A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109