23948sdkhjf

WoodWize letter hverdagen for kunder og underleverandører

Træindustrien har fået en ny rådgivende konsulentvirksomhed. WoodWize hedder det nye initiativ, der tilbyder branchen rådgivning og sparring samt hjælp til formidling og opbygning af netværk.
Det var mange års erfaring i træindustrien, der gav Henrik Laugesen mod på at etablere WoodWize.

Grundideen i den ny virksomhed er at skabe et netværk af virksomheder, der spænder så bredt produktionsmæssigt, at det er muligt at løse stort set alle typer opgaver inden for møbel-, inventar- og køkkenindustrien samt dele af byggeindustrien.

- En af hjørnestenene i virksomheden er at formidle opgaver mellem kunder og underleverandører. På grund af vores netværk har vi mulighed for at placere ordren der, hvor produktionsapparatet passer bedst til det, der skal produceres, fortæller ejer og stifter Henrik Laugesen.

- På den måde kan vi være med til at sikre optimal kostpris. Underleveran-døren beregner kun på det, som passer til produktionen og forbedrer dermed sin indtjening, fortsætter han.

Foruden etablering af samarbejder og netværk fungerer WoodWize også som sparringspartner for de virksomheder, hvor indehaveren eller lederen ikke har nogle at drøfte de daglige opgaver eller den fremtidig udvikling med.

Et andet centralt arbejdsområde er at assistere med optimering af layout. Det er af afgørende betydning for, at virksomheder kan nå maksimal indtjening.

Henrik Laugesen har et fyldigt og omfattende CV, der skal være med til at hjælpe den ny virksomhed godt i vej. Foruden stillinger som blandt andet driftsleder, direktør og produktionsteknisk-chef rummer det også en længere periode som selvstændig.

I 1991 etablerede Henrik Laugesen Nord Vest Møbler, inden han i 1999 valgte at sælge til sin største kunde, Thuka Furniture A/S.

Læs mere om WoodWize her: http://www.woodwize.dk

Kilde: WoodWize.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079