23948sdkhjf

Vietnam skaber succes for Scancom

Vietnam har været vejen til succes for Scancom International, der i dag er en af verdens største leverandører af havemøbler.
For Scancom International, der har hovedkontor i Korsør, har de seneste 10 år været en ren optur. Virksomhedens omsætning har nået de 813 millioner kroner, og Scancom International rangerer i dag som en af verdens førende leverandører af havemøbler til møbelkæder i Europa og Nordamerika.

Scancom International får produceret 80 % af sine møbler i Vietnam, og den strategi har vist sig at være helt rigtig.

- Vietnam er ideelt for os. Arbejdskraften er billig og loyal. Og vores kunder elsker at besøge os i vores dejlige omgivelser herude, siger Chad Ovel, som er administrerende direktør for Scancom Vietnam, til Berlingske Business.

Det er dog ikke kun den billige og loyale arbejdskraft i Vietnam, der har lagt grunden til Scancoms succes. Også virksomhedens fokus på miljøpolitik og brug af godkendte råvarer har været medvirkende.

Gennem de seneste år har virksomheden for alvor sat ind på at tjekke underleverandørerne af træ, så Scancom i dag kan spore 100 procent af det træ, der bliver brugt til virksomhedens havemøbelproduktion.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078