23948sdkhjf

Danskerne køber gerne køkken på nettet

Det er ikke fremmed for danskerne at designe og købe køkkener via internettet, men der er stor forskel på, hvor godt køkkenfirmaernes hjemmeside bliver vurderet. I en ny undersøgelse hitter Ikea, mens HTH bliver henvist til en bundplacering.
Danskerne vil gerne studere, sammensætte og købe det nye køkken via internettet, og rigtig mange køkkenfirmaer har da også for længst valgt at installere 3D-programmer, så kunderne kan afprøve mulighederne hjemme foran computeren.

En ny undersøgelse fra Userneeds ApS viser imidlertid, at danskerne langt fra er lige begejstrede for køkkenfirmaernes websider, fremgår det af Morgenavisen Jyllandsposten.

Blandt analysens 1000 deltagere har 40 % tilkendegivet, at Ikea har den foretrukne hjemmeside, selvom der er en del utilfredshed med, at vareudvalget på hjemmesiden er for begrænset.

Mens Ikea lægger sig i toppen, placerer brugerne HTHs hjemmeside i bunden. En stor del af kritikken går på, at billederne og eksemplerne på siden er for luksuriøse og svære at relatere til.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093