23948sdkhjf

Vindueskoncern sætter for 55,5 millioner byggeri til salg

For snart et år siden meddelte Velux, at fabrikken i sydjyske Skærbæk skulle lukkes. Nu er bygningerne sat til salg, og har man små 56 mio. kr. på lommen, kan man få særdeles god plads at boltre sig på. I alt rummer de 11 bygninger ikke mindre end 33.000 kvm og ifølge EDC Erhverv, der står for salget, kan bygningerne primært bruges til industri, lager og produktion.

–  Velux var nødt til at tilpasse produktionen for at forblive konkurrencedygtige. Sådan går det desværre nogle gange og selvfølgelig trist efter mere end 50 års produktion. Bygningerne er således blevet tilovers for os, og vores ejere (VKR Holding A/S) har derfor besluttet at sætte bygningerne til salg, fortæller Per Laursen, tidligere direktør for det nu forhenværende Skærbæk Bygningsindustri.

Ifølge Peter Engel-Andreasen, erhvervsdirektør i Tønder Erhvervsråd, har flere virksomheder vist stor interesse for bygningerne, allerede inden de kom på markedet, og hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aabenraa peger partner og afdelingsleder Morten Rask Koch Dahl på, at udnyttelsesmulighederne er mange.

– Velux ønsker at afhænde ejendommene i Skærbæk bedst muligt. Ejerkredsen ser gerne, at ejendommen kommer i drift igen, og de er derfor åbne for forskellige løsningsmodeller for det endelige salg. Vi fokuserer på et endeligt salg af ejendommene samlet eller i større bidder. Udlejning til en eller to storlejere kan også komme på tale, hvis det kan ske i forbindelse med et salg, fortæller han.

Ejendommene er placeret i et industrikvarter i et område, der blandt andre huser Danish Crown og DLG Skærbæk, to minutters kørsel fra indfaldsvejen og 1 km fra centrum af Skærbæk. Udbudsprisen lyder på 55,5 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078