23948sdkhjf

Danskerne drømmer om forår i fritidshuset

Flere og flere danskere vælger at investere i et fritidshus, hvor forårets farver kan nydes fra første parket. Den store interesse kan mærkes hos Skovbo Fritidshuse. Nu skifter virksomheden navn til LIVORA by Skovbo for at understøtte og markere en stærk profil.
Der er forårsfornemmelser i luften. Men vejen fra de lysegrønne, spæde spirer til dybgrønne træer og farvestrålende blomster kan være svær at følge fra lejligheden eller parcelhuset. Derfor drømmer mange danskere om at være tæt på naturen og nyde årstidernes skifte på første parket i et fritidshus.

Det kan mærkes hos Skovbo Fritidshuse, der siden etableringen for et år siden har oplevet stor efterspørgsel på især arkitekttegnede fritidshuse i luksusklassen. De innovative og moderne fritidshuse er tegnet af de unge Århus-arkitekter AART, som med store vinduespartier og åbne terrasser trækker foråret helt ind i fritidshuset.

LIVORA by Skovbo
Det er ikke kun forårets friske farver, der frister i et fritidshus. Med gennemtænkt arkitektur og funktionelle finesser byder de moderne huse på plads til både familiehygge og romantisk tosomhed hele året.

Skovbo Fritidshuses store succes med arkitekttegnede fritidshuse til danskerne har fået virksomheden til at ændre navn til LIVORA by Skovbo. Ordene ’liv og rammer’ står bag navnet, som udtrykker filosofien bag alle huse i programmet: Rammerne om det gode liv med plads til fordybelse, velvære og fællesskab.

Familiehygge i det friske forår med gåture og aktiviteter eller vinterhygge inden døre i varmen fra fritidshusets brændeovn? Et fritidshus fra LIVORA by Skovbo indbyder til både ferier, fritid og fornøjelser gennem alle fire årstider.

Innovative arkitekter fra AART står bag mere end halvdelen af modellerne i LIVORA by Skovbos program. To af husene kan opleves i en byggeudstilling i Fuglslev ved Ebeltoft. Kilde: LIVORA by Skovbo. http://www.livora.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062