23948sdkhjf

Designvirksomhed gafler tre profiler til ny bestyrelse: Vil fordoble omsætning og stab

Med en ny bestyrelse gør den aarhusianske designvirksomhed Says Who sig nu klar til næste skridt på vækstrejsen. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

De tre nye ansigter er digital forretningsudvikler Laura Vilsbæk, advokat Carl Erik Skovgaard samt tidligere medejer af Frandsen Group Peter Frandsen, der indtager formandsposten, og for stifterne Kasper Meldgaard og Nikolaj Duve er der tale om lidt af et scoop.

– Nikolaj og jeg er taknemmelige for at have Peter, Laura og Carl Erik er med på holdet. Vi er nu klar til at løfte Says Who til næste niveau og til at realisere vores ambitiøse strategi, lyder det i en pressemeddelelse fra Kasper Meldgaard, adm. direktør.

Says Who blev startet som et iværksætterprojekt for 10 år siden af Kasper Meldgaard og barndomsvennen Nikolaj Duve og leverer i dag designydelser til møbelbranchen og relaterede brancher i Danmark og internationalt. Blandt kunderne er Ilva og Kvik i Danmark, John Lewis i England og Actus i Japan, og virksomheden har siden stiftelsen været i kontinuerlig vækst.

– Vi har et brændende ønske om at fortsætte den positive udvikling til gavn for vores kunder, medarbejdere og det gode design. Vores strategi er at fordoble omsætningen og medarbejderstaben over de næste 3 år, hvilket kræver masser af gode beslutninger. Vi ser derfor frem til alt den erfaring bestyrelsen bringer til bordet og ser vi frem til den sparring vi kan få med på rejsen, fastslår Kasper Meldgaard.

Says Who kom ud af regnskabsåret 2020 med en bruttofortjeneste på 11,7 mio. kr. og et resultat før skat på 5,0 mio., mens egenkapitalen ved årets udgang lød på 4,4 mio.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078