23948sdkhjf

Høreværn forbedrer arbejdslivet

God koncentration skaber kvalitet og effektivitet under arbejdets udførsel. Støj er i dag kendt som en af årsagerne til stress, manglende koncentration og andre fysiske som psykiske påvirkninger. DOT formstøbte høreværn er med til at nedbringe den risiko.
Der er en grund til, at EU har lavet kampagner om støj i arbejdsmiljøet. Det skyldes, at flere og flere er udsat for voldsom støj i hverdagen med risiko for at få ødelagt hørelsen.

Det gælder både industriarbejdere, maskinarbejdere, jord- og betonarbejdere, kontorfolk, ja, alle arbejdspladser, hvor der er uønsket støj. Desuden er mennesker med tinnitus og lydfølsomhed en gruppe i kraftig stigning.

- Og dårlig hørelse betyder oftere og oftere, at folk, der ellers burde have mange år tilbage i jobbet, må forlade arbejdslivet. Derfor er der et støt stigende behov for formstøbte høreværn, der beskytter hørelsen effektivt – både på jobbet og i fritiden, siger grundlæggeren af DOT Miljø ApS, Anne-Dot Hertel.

DOT Miljø ApS blev 2. januar i år købt af Phonak Danmark A/S. Phonak er i dag verdens tredje største producent af høreapparater og FM udstyr, og der er med opkøbet nu skabt grundlag for at videreudvikle og forbedre det formstøbte DOT høreværn.

Anne-Dot Hertel er efter overtagelsen fortsat med at arbejde for sit livsværk – DOT høreværn – som daglig leder af Phonak ear care systems i Phonak Danmark A/S.

Læs mere om DOT og Phonak her: http://www.phonak.dk

Kilde: Phonak Danmark A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093