23948sdkhjf

Produktnyhed fra Woodfloor

Danske Woodfloor introducerer en ny serie parketgulve med lange lige linjer, som spiller på træsorternes fulde farveskala.
Trægulve med lange linjer understreger rummets retning

Danske Woodfloor introducerer en ny serie parketgulve med lange lige linjer, som spiller på træsorternes fulde farveskala.

Den ny serie fra Woodfloor hedder ’Inline’ og er kendetegnet ved rækker af små stave, som tidligere kun er set ved fuldklæbet højkantparket. Gulvet fås i fire træsorter, der spænder fra de lette og lyse til de markante mørke.

- Set på nært hold giver parketgulvets blanding af lyse og mørkere stave liv og farvespil i gulvet. Men betragtet på afstand skaber det et enkelt og ensartet udtryk, fortæller Woodfloor’s direktør Henrik Andersen.

- Foruden det flotte farvespil giver gulvet mulighed for at understrege rummets retning på en ny måde. I modsætning til traditionelle parketgulve er der her to retninger i gulvet: Stavene på tværs og banerne på langs, siger han.

Foruden de arkitektoniske kvaliteter påpeger han, at gulvet monteres hurtigt og nemt som svømmende gulv med et såkaldt lock-system. Den hurtige montering sparer tid i byggeprocessen til glæde for både byggeriets ansvarlige og slutbrugeren.

Lyse toner med eg og europæisk ahorn
Serien fås i fire varianter og to overflader.

Eg og europæisk ahorn er lyse træsorter, der spiller flot sammen med den skandinaviske stil med åbne rum og store vinduespartier.

I store alrum binder gulvets lange linjer køkkenafsnittet flot sammen med spise- og hyggeafsnittet. Og træets levende struktur understreger fornemmelsen af, at de store vinduespartier inviterer naturen indenfor.

Røget eg og valnød skaber kontraster
For de, der gerne vil lege med materialernes kontraster, peger Woodfloor på træsorterne røget eg og valnød, som blandt andet har gjort deres indtog i danske designerkøkkener. Her kan et gulv i røget eg skabe klare kontraster til hvid højglans og spejlblankt stål.

Også i stuen, hvor der skal være rum til loungestemning og afslapning, er de mørke gulve velkomne. Ahorntræets kontraster skaber for eksempel modigt modspil til lyse vægge og enkel indretning.

’Inline’ parketgulve fra Woodfloor fås i valnød, eg, røget eg og europæisk ahorn. Her er det røget eg. Plads til gulvvarme
Danskernes forkærlighed for gulvvarme bremses ikke af ’Inline’, som opfylder alle de krav, der stilles til kombinationen af trægulv og gulvvarme.

Derudover betyder gulvets samlede højde på kun 11,5 mm., at det kan placeres direkte oven på et eksisterende gulv, og at det derfor er meget velegnet til renoveringsopgaver. De limfri samlinger skaber samtidig en enkel og homogen overflade, der er nem at vedligeholde.

Gulvene, der leveres færdigbehandlede med enten klar lak eller klar olie, gør det enkelt at forvandle et udtjent gulv til fuldendt og funktionel indretning.

Kilde: Woodfloor. http://www.woodfloor.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08