23948sdkhjf

VTI ansætter ny produktionsdirektør

VTI Vinderup Træindustri A/S styrker organisationen med ansættelse af to nye medarbejdere.

Til at stå i spidsen for produktionen i Letland og Vinderup har VTI ansat Peter Bonde som Produktionsdirektør. Udover produktionen i Vinderup og Letland bliver han ansvarlig for Økonomi, HR og IT.

VTI har i gennem de seneste år oplevet stor vækst og en markant øget efterspørgsel. Som et led i den langsigtede vækststrategi, etablerede VTI sidste år en fabrik i Letland for at øge produktionskapaciteten, der er fuldt udnyttet på fabrikken i Vinderup.

- Med en fabrik i Letland kan vi bedre optimere vores produktionskapacitet. I Vinderup er vores produktion i høj grad automatiseret, så vi kan producere meget store mængder limtræ i en høj kvalitet til møbel-, trappe- og vinduesproducenter. I Letland er vi tættere på vores råvarer, hvilket også var én af årsagerne til, at vi placerede vores nye fabrik der, siger CEO Jacob Wernberg i en pressemeddelelse.

Peter Bonde får en afgørende rolle i at bidrage til opstarten, udviklingen og driften af fabrikken i Letland og samtidig styrke fabrikken i Vinderup. Dette sker som et led i at styrke og understøtte den fremtidige vækst i VTI.

Sara Moth er også blevet ansat, og hun bliver PA & Salgskoordinator.

Som et led i at være en bæredygtig virksomhed, etablerede VTI i 2018 en interiør linje under navnet NORTO, hvor resttræ fra produktionen af limtræ, omdannes til eksklusive produkter. I NORTO får Sara en aktiv markedsførings- og salgsrolle, der skal bidrage til, at NORTO i fremtiden bliver mere synlig og tænkt ind i bæredygtige og innovative løsninger, i blandt andet virksomheder og i byggeriet.

VTI Vinderup Træindustris kernekompetence er produktion af limtræ til møbel-, vindues- og trappeindustrien samt DIY produkter til trælaster og byggemarkeder.

Virksomheden er grundlagt i 1976 og beskæftiger samlet ca. 150 medarbejdere i Vinderup og Letland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063