23948sdkhjf

Lokal outsourcing blev løsningen

Kontormøbelvirksomheden RBM gik på jagt i udlandet, men fandt outsourcing-løsning lige rundt om hjørnet.
For at stå stærkere i konkurrencen har kontormøbelvirksomheden RBM A/S i Fjerritslev besluttet at outsource sin stålproduktion. Det har fået virksomheden til at kigge ud over landets grænser, men uden nogen succes.

- Vores undersøgelse af mulighederne i udlandet viste, at vi ville få store problemer med fleksibiliteten. RBM har altid fokuseret på hurtig levering og på kundekonfigurerede produkter. Etablering af produktion i udlandet ville give os store problemer med logistikken. Derfor begyndte vi at se nærmere på en lokal løsning, fortæller direktør Birger Larsen til ErhvervsBladet.

Løsningen blev derfor at outsource til en ny lokal underleverandør-virksomhed, der stadig er så ny, at den er uden navn og under etablering. Birger Larsen har været aktiv i etableringen, men står uden for ejerkredsen.

I stedet er ejerskabet delt i tre mellem Michael Kornum og Lars Ole Rærup fra RBM samt Keld Jensen fra Fjerritslev Karosseridele. Fjerritslev Karosseridele bliver opslugt af den nye virksomhed, der forventes endelig etableret i april.

De knap 40 berørte medarbejdere hos RBM flytter med over i den nye virksomhed.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079