23948sdkhjf

Plastgrossist udvider repertoiret

RIAS rammer plet med nyskabende plastplader til dekoration og interiør. Nyhederne præsenteres på Copenhagen Furniture Fair i maj.
Den nye boligtendens med pynt og dekorationer som modpol til minimalismen rammer for alvor Copenhagen Furniture Fair, når RIAS præsenterer flere spændende nyheder til både private hjem, kontorer, shop design og underholdningsbranchen.

RIAS, der bl.a. er kendt som plastgrossist til industrien og som leverandør af trapez- og udestuetage, slår med debuten på Copenhagen International Furniture Fair sit navn fast som leverandør af innovative plastløsninger.

Innovativt plast til kreative formål
- Det handler om at gøre op med den traditionelle tanke om plast. Ingen skal begrænses af, at de ikke ved, hvad der er muligt. Derfor viser vi på standen, hvordan man med produkterne kan ramme den dekorationstrend med masser af plastdekorationer og -indretning, som skyller ind over os i øjeblikket, siger Gitte Mikkelsen.

- Vi vil gerne vise, at vi har mange af tidens absolut mest innovative plastprodukter, der kan bearbejdes fuldstændig som designere og arkitekter ønsker. Former og mønstre og friheden til at skabe netop det, man har i tankerne, giver mange spændende og sjove løsninger.

Interiørdesign, dekoration, rumadskillelse og messestande
Produkterne, der vises på standen, kan bruges i alle sammenhænge – i et privat hjem, i kontormiljøer, i restaurationsmiljøet, teaterverdenen og på messestande.

Der vises spændende kollektioner fra Koziol, hvor plastringe- og stykker kan sættes sammen til alt fra bordløbere, lampeskærme og vægdekorationer. På standen vises også dekorationsplader på basis af polystyren fra SIBU Design.

Det er tynde metalliserede plader med udtryksfulde overflader, som er formbare, lette at bøje og skære i, så man kan skabe præcis det udtryk, man har i tankerne.

Blizzard er et kompositmateriale, der med sin bicelle-struktur i kernen har både lethed og høj styrke, som kan udnyttes optimalt inden for f.eks. scenegulve, belysning og rumadskillelse.

Endelig viser RIAS på sin stand profilkonceptet Chyll, der er et modulsystem, hvori man kan sætte glas, acryl eller træ og derved skabe ”cubes”, der kan bruges til reoler, stole, borde m.m.. Endelig vises også en ny plexiglas variant Radiant, som med den spændende changerende overflade kan formes og bearbejdes til dekorationer og f.eks. lamper.

Kilde: Rias A/S. http://www.rias.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063