23948sdkhjf

Multiform satser på Kolding som centrum for køkkener til Syddanmark

Til efteråret slår Multiform dørene op til en ny køkken- og badbutik i centrum af Kolding.

Der er allerede sat gang i håndværkere og søgning efter designere og indretningsarkitekter til butikken. I front kommer den erfarne forhandler, Rikke Berg.

Hun tror på, at Kolding midtby er den helt rigtige placering til en eksklusiv butik, som har fokus på køkken og bad.

- Kommunen forventer en stigning i indbyggertallet over landsgennemsnittet – nemlig på 7.9 procent frem mod 2032. Og så er der et meget stort opland. Jeg forventer, at den nye butik kan trække kunder fra hele Syddanmark og også appellere til kunder i Nordtyskland, siger Rikke Berg.

Rikke Berg ejer i forvejen Multiform i Odense.

Fra gammelt apotek til køkkener og bad

Multiform har i flere år haft køkkenbutik på Albuen i Kolding. Den bliver afløst af den nye midtbybutik, når den åbner til efteråret.

Den nye butik får en placering i Kolding, som mange lokale kender. Det er ejendommen med spir på Søndergade 32 - på hjørnet af Sydbanegade og Bredgade. En del vil huske dengang, at ejendommen var apotek. I de senere år er ejendommen blevet gennemgribende renoveret, og håndværkerne tager nu fat indenfor med at indrette butikken.

- Butikken ligger rigtigt godt for mange. Den ligger ved et trafikalt knudepunkt i midtbyen, det er let at finde ind til butikken fra alle retninger, og der bliver parkering lige ved døren, siger Rikke Berg.

Udover køkkener bliver der også fokus på bad og garderobe samt eksklusive møbler og andet tilbehør til boligindretningen.

Hele pakken er vigtig

Butikken skal bemandes med to til tre indretningsarkitekter og designere. Derfor er der slået jobs op nu.

Kunderne bliver både familier og større projekter, som fx kan omfatte nye boliger eller renovering af eksisterende ejendomme.

Rikke Berg har specialiseret sig i at kunne tilbyde kunderne hele ’pakken’, så de ikke skal bekymre sig om projektet og de enkelte entrepriser.

- Vi synes, det skal være nemt at få nyt køkken eller bad, og vi glæder os rigtigt meget til at åbne dørene i Kolding midtby, siger Rikke Berg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.171