23948sdkhjf

Global Timber donerer større beløb til område i den brasilianske regnskov

Hvert år donerer Global Timber til en forening, som hjælper i et af de lokalområder, hvor virksomheden har en del af deres værdikæde.

I år er valget faldet på The Sister Dulce of Poor People Association, som Global Timber har doneret 10.000 euro (omkring 75.000 kroner) til. Foreningen ligger dybt i den brasilianske regnskov i en by, der hedder Santarem. De frivillige hjælper folk i nød med blandt andet maddonationer og medicinsk assistance. 

Det kan både være personer fra lokalområdet, der har brug for hjælp, men foreningen har også åbnet deres arme for flygtninge fra nabolande, som flygter fra fattigdom.

- Hvert år laver vi en donation på €10.000 til et godt formål, og vi hørte om The Sister Dulce of Poor People Association gennem vores lokale samarbejdspartner, som fortalte om deres gode arbejde. Sådan en forening som denne giver så meget til deres samfund, som giver meget til os, så vi ville gerne gengælde tjenesten. Forhåbentlig kan det også inspirere andre til at følge samme vej, udtaler Søren Vinther, medejer af Global Timber, i en pressemeddelelse.

Foreningen tager også skridtet videre ved at tilbyde kurser til udsatte børn og mødre, så de kan transformere disse færdigheder om til et fremtidigt levebrød. Kurserne indebærer alt fra musik og capoeira dans til håndværk og sprog. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Paustian banket tilbage i rødt - taber 13,5 millioner på syv måneder
Lunt naboskab i Løgstør: Kalkværk varmer modulbygger, som nu vil varme vinduesproducent
Renset egeparket og store glaspartier - stor nedrivning går ind i ny fase
DI tager på roadshow om nye EU-krav: Det er en kæmpe opgave
Stark åbner salgskontor i Rødekro
Også Montana må skære i staben
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.125