23948sdkhjf

Ventherm indleder generationsskifte

Ventherm A/S har netop indledt et glidende generationsskifte inden for familien. De to sønner skal overtage efter deres far Knud Hansen, der stiftede virksomheden tilbage i 1983.
Direktør Knud Hansen, der er stifter og ejer af Ventherm A/S i Brobyværk på Fyn, har pr. 1. januar 2006 indledt et glidende generationsskifte i virksomheden.

Siden virksomheden så dagens lys i 1983, har Ventherm opnået en markedsledende position inden for sprøjtekabiner, udsugningsanlæg og ventilation primært til autobranchen samt træ- og maskinindustrien.

Ventherm betjener i dag kunder i såvel Danmark som Nordeuropa, USA og Mellemøsten.

Knud Hansen, som er 58 år, er fortsat særdeles aktiv i virksomheden og ejer nu 1/3, idet sønnerne Brian og Allan har overtaget de resterende 2/3 af aktierne pr. 1. januar 2006.

- Jeg er naturligvis meget glad for, at generationsskiftet kan gennemføres inden for familien, men det har ikke nødvendigvis været afgørende for os. Vi har i fællesskab udarbejdet en forretningsplan, som beskriver, hvilke mål vi har for virksomheden på længere sigt. Med denne konstellation har vi fundet, at virksomheden besidder de nødvendige ressourcer til at sikre en fortsat positiv udvikling, siger Knud Hansen.

Brian Hansen er oprindeligt handelsuddannet i tøjbranchen, men valgte allerede for 13 år siden at søge ind i Ventherm.

Her har Brian fået en håndværksmæssig uddannelse og har opnået stor erfaring inden for faget, da han gennem årene har bestridt forskellige stillinger i virksomheden. I dag er Brian ansvarlig for produktion og montage i Ventherm.

Den anden søn, Allan, har en akademisk uddannelse og har læst HD og cand.merc. Efter 7 år hos revisionsfirmaet Ernst & Young kom Allan til SAPA koncernen, hvor han var i 6 år, heraf de sidste 4 år som administrerende direktør.

Allan kom til Ventherm 1. januar 2006 fra en stilling som direktør i CJC Gruppen. Allans ansvarsområder bliver primært salg og forretningsudvikling.

Generationsskiftet indledes på et tidspunkt, hvor Ventherm oplever en pæn vækst i aktiviteterne, og forventningerne til fremtiden er meget positive.

Kilde: Ventherm A/S. http://www.ventherm.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063