23948sdkhjf

Sofaproducent har groet et bordben

Sofacompany er, som navnet klart antyder, primært kendt for sine sofaer, men nu har virksomheden, der i foråret blev købt af Lars Larsen Group, fået et ekstra ben.

Sofacompany har nemlig udvidet sortimentet med en ny serie af nordisk inspirerede spiseborde, der ifølge virksomheden selv er designet med æstetisk bæredygtighed for øje.

Det er chefdesigner i Sofacompany Line Nevers Krabbenhøft, der har stået fadder til virksomhedens nye serie af FSC-certificerede spiseborde, der er designet og produceret i Danmark. Spisebordene udvider dermed Sofacompanys eksisterende sortiment, og målet har været at skabe et langtidsholdbart design til hverdagslivet.

 – Måltidet er ligesom sofaen det, der samler familie og venner og derfor har vi længe drømt om at lancere en spisebordsserie, der matcher vores øvrige produkter. Materialevalget er helt enkelt og nordisk, og samtidig har vores ambition været at skabe et design med små detaljer, der hæver bordets æstetik og gør det designmæssigt levedygtigt i mange år, siger Line Nevers Krabbenhøft.

– Vi har gjort os umage for at skabe nogle æstetiske og bæredygtige borde i høj kvalitet, og det er vores eneste produktgruppe, der både er designet og produceret i Danmark, fortsætter hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125