23948sdkhjf

Labofa Munch optimistisk trods underskud

Optimismen er begyndt at spire hos Labofa Munch, selvom kontormøbelproducenten stadig har røde tal på bundlinjen og i fuld gang med en større turnaround.
Det er lykkedes Labofa Munch at reducere sidste års underskud på 50 millioner kroner til i 2004/05 at ligge på 28 millioner kroner.

Det er imidlertid stadig et stærkt utilfredsstillende resultat, hedder det i møbelproducentens årsrapport, men det er dog en fremgang, der også skal ses i lyset af virksomhedens igangværende turnaround.

Labofa Munch har gennemført en kraftig reduktion af de faste omkostninger og har gennemført outsourcing af virksomhedens ikke-kernekompetencer. Outsourcingen har medført væsentlig lavere produktionsomkostninger, men den fulde effekt forventes først at slå igennem i 2005/06.

Kontormøbelproducenten har gennemført sin salgs- og markedsførings-strategi om at sætte fokus på et stærkt landsdækkende professionelt forhandlernet, der skal medvirke til en forøgelse af selskabets markedsandel.

Med udgangspunkt heri og på baggrund af den danske økonomi, der nu forårsager stigende efterspørgsel, forventer Labofa Munch en pæn omsætningsstigning i regnskabsåret 2005/06 og forventer derfor også et positivt resultat i 2005/06.

Kilde: Årsrapport 2004/05, Labofa Munch A/S / Dagbladet Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094