23948sdkhjf

Stockholm Furniture Fair tiltrækker udlandet

Siden onsdag har Sverige været vært for Stockholm Furniture Fair. 728 udstillere viser indtil søndag det seneste inden for nordisk design, og i år er der endnu flere udstillere fra blandt andet Danmark, Finland og Norge.
Møbelmessen Stockholm Furniture Fair har længe haft fokus på at tiltrække flere udenlandske udstillere og i år ser det ud til, at bestræbelserne har båret frugt.

De ansvarlige for messen kan nemlig glæde sig over, at antallet af udenlandske udstillere på Stockholm Furniture Fair og Northern Light Fair i år er steget til 38 procent, så hver tredje udstiller kommer fra udlandet. Den største andel af de udenlandske udstillere kommer fra Danmark, Finland, Norge, Estland og Italien.

- Vi har længe fokuseret på at gøre messen mere international. Vi er først og fremmest en nordisk messe, der viser nordisk design, og størstedelen af de udenlandske udstillere er derfor også naturligt nok fra de øvrige nordiske lande, siger projektleder Charlotte Wiking.

- Det er imidlertid også vigtigt at have udstillere fra resten af verden, så messen bliver mere attraktiv, og det er derfor meget glædeligt, at vi i år har f.eks. en del italienske udstillere, lyder det fra Charlotte Wiking.

Fra Danmark er der i år kommet 15 nye udstillere, blandt andet Paustian og Montana, ligesom også to norske foretagender, Stordal og Sandvik, har valgt at lægge vejen forbi for første gang.

Møbelmessen i Stockholm forventes at blive besøgt af 30.000 fagfolk og designinteresserede fra 30 forskellige lande.

Stockholm Furniture Fair slutter på søndag den 12. februar.

Kilde: Stockholm Furniture Fair, http://www.stockholmfurniturefair.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062