23948sdkhjf

Rehau på ZOW med innovative løsninger

Rehau har på deres udvidede stand på årets ZOW valgt at sætte fokus på innovation og design, der både kan ses og føles.
Produkter skal overbevise i deres funktion og harmonere i deres design. At leve og at opleve er derfor de stikord, som forbinder innovative systemer og overflader af høj kvalitet fra området ”Design til møbler” hos Rehau.

For at kunne præsentere sine talrige nyheder på ZOW 2006 i et passende miljø udstiller Rehau i år på en betydeligt større stand end tidligere.

Design, som kan ses og føles
Raukantex magic-kanterne hører til de mest populære kanter i Rehau-sortimentet. I de gængse mål og alt efter program i bredder fra 19-100 mm og tykkelser fra 1,5-2,0 mm giver kanterne mulighed for individuel møbel- og køkkenudformning.

RAUKANTEX-kantbånd med forskellige overflader.De besøgende på Rehau-standen på ZOW kan ikke kun se, men også føle designet på de nye kanter. PP-kanterne har fået en ny overflade. Hvad enten det drejer sig om Raukantex color, designo eller dekor, fascinerer den supermatte optik ved første blik. Den rå overflade har en fin struktur.

Sandwichplader
Sandwichplader anvendes i stigende grad. Derfor præsenterer Rehau den perfekte løsning med hensyn til støtte-/blindkant og den synlige kant.

Jalousisystemer
Mindre larm og bedre arbejdsvilkår – her kan Rehau tilbyde Rauvolet acoustic-line. Det præmierede lydabsorberende jalousisystem reducerer lyden og sørger for en behagelig atmosfære netop i store kontormiljøer.

Det præmierede lydabsorberende jalousisystem RAUVOLET acoustic-line.Med jalousisystemet metallic-line tilbyder Rehau køkkenproducenterne en komfortabel løsning, som er karakteriseret ved eksklusivt design og gennemtænkt funktionalitet.

Helt aktuelt præsenterer Rehau et komplet modulsystem, som består af forskellige overflader, jalousidesign og systemkomponenter.

Køkkenproducenten kan sammensætte sit individuelle system af dette brede udvalg.

Ud over de nye bestanddele som lisener, gribelister og føringsskinner præsenteres det komplet formonterede kassettesystem C-box og den fleksible udligningsmekanik C-flex.

Kilde: REHAU A/S. http://www.rehau.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094