23948sdkhjf

Direktør for Lars Larsen Group: Mange vil gerne sælge til os

Onsdag aften meddelte Lars Larsen Group, at selskabet har afgivet et tilbud, der vil gøre det til storaktionær i kapitalforvalteren Formuepleje. 

Dermed kan endnu en handel følge i halen på den seneste tids investeringer, der blandt andet har budt på opkøbet af Sofacompany, og Jysk-familiens pengetank fortsætter således med at eksekvere på planerne om at investere milliardformuen, der i mange år lå uberørt hen. 

Planen er, at investeringsbudgettet på 17 mia. kr. inden for de næste 3-5 år skal placeres, og ifølge Jesper Lund, adm. direktør i Lars Larsen Group, er målet at sprede investeringerne bredt ud.

– Vi kigger på alt, der ligger inden for vores værdisæt om købmandskab, ordentlighed og vækst. Så der er mange muligheder, og antallet af henvendelser, som vi får, er højt. Interessen for at sælge til eller at få os med som investor er stor. Det er vi glade for, udtaler Jesper Lund til Finans.

Vil stadig gerne gøre sjove ting

I februar 2020, godt et halvt år efter Lars Larsens død, løftede Jacob Brunsborg, Jysk-arving og formand i Lars Larsen Group, sløret for selskabets nye strategi om at øge investeringsniveauet.

– Jysk skal fortsætte i samme høje tempo som nu, og det selskab er et yderst velsmurt lokomotiv i fart. Vores mål er, at balancen i vægtskålen udjævnes, så Lars Larsen Group en gang i fremtiden reelt vil kunne klare sig uden detailhandel, hvis der skulle blive behov for det, fortalte Jacob Brunsborg dengang til Finans

Overfor samme avis sætter han i dag ord på, hvor langt selskabet har rykket sig, siden han i fællesskab med sin far Lars Larsen fortog de første investeringer år tilbage.

– Investeringer er et helt andet spil i dag. Vi har nu en stab af dygtige regnedrenge i organisationen til at lægge tingene op. Da min far og jeg f.eks. for 15 år siden valgte at gå ind i virksomheden Garia med en ambition om der at bygge verdens fedeste golfbil, var det lidt tilfældigt og baseret på en sjov ide, som vi faldt for. Vi vil stadig gerne gøre sjove ting, men nu træffes beslutninger ud fra fakta, vores strategi og et solidt forarbejde, fortæller Jacob Brunsborg i et stort interview med Finans.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078