23948sdkhjf

Sag om ulovlige Wegner-kopier fra Tyrkiet: Møbelsnedkeri får medhold i landsretten

Møbelsnedkeriet PP Møbler, der fremstiller danske møbelklassikere, har netop fået medhold i Vestre Landsret i en sag om 66 ulovlige kopier af Hans J. Wegners ”The Chair” på en restaurant i det jyske.

Det skriver sn.dk

PP Møbler lagde sag an mod restauranten for at krænke PP Møblers rettigheder efter ophavsretsloven og markedsføringsloven.

Sagen faldt ud til PP Møblers fordel i Sø- og handelsretten, men restauranten ankede dommen, som altså nu er blevet stadfæstet i Vestre Landsret.

 Stadfæstelsen af dommen glæder direktør i PP Møbler, Kasper Holst Pedersen, der dog er bange for at glæde sig for tidligt:

- Det er jo dejligt for os, men tiltalte har tidligere anket dommen, og der er en mulighed for, at han anker igen, så sagen skal for højesteret - men det ville kræve, at sagen var af principiel karakter. Vi prøver at slå koldt vand i blodet, indtil ankefristen på fire uger er overstået, siger han til sn.dk

Restaurationsejeren købte de 66 stole i Alanya i Tyrkiet for hvad der svarer til ca. 530,- kr. pr. styk. En ægte ”the Chair” koster mellem 33.000 og 46.000 kr.

Læs også: PP tilkendt erstatning fra restauratør: tyrkiske stole lignede Wegners

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.08