23948sdkhjf

Bauhaus satser millioner på kvinderne

Bauhaus i Tilst vil satse på kvinderne og har derfor ombygget varehuset, så det i højere grad orienterer sig mod det stærke køn.
Bauhaus’ varehus i Tilst har været under ombygning. 30 mand har på fuld tid arbejdet med at opbygge en særskilt lampeshop, nye afdelinger med fliser, maling og tapet samt ikke mindst en badeafdeling med 25 komplette badeværelser i udstillingen.

- Vi oplever, at en stigende del af vores kunder er kvinder. Samtidig viser flere undersøgelser, at det ofte er kvinderne, der tager beslutningerne om køb af nyt til boligen. Derfor har vi taget konsekvensen og ombygget varehuset, så sortiment og udstillinger i højere grad retter sig mod også de kvindelige kunder, siger varehuschef Martin Knudsen fra Bauhaus i Tilst.

Under ombygningen er vareudstillingerne desuden også blevet moderniseret med nye reoler og skilte, som har gjort hele varehuset lysere og mere overskueligt for kunderne. Hele sortimentet på 70.000 varenumre er også gennemgået og opdateret med mange nye produkter.

Store forventninger til varehuset
Bauhaus har investeret et større millionbeløb i ombygningen. Så varehus-chefen lægger ikke skjul på, at han forventer sig meget af det nye varehus, der åbnede den 27. december.

- Det er naturligvis ikke gratis at ombygge mere end 10.000 kvadratmeter varehus. Derfor er det klart, at vi har store forventninger til den nye indretning. Ikke mindst fordi vi i løbet af ombygningen har fået masser af positive reaktioner fra kunderne, siger Martin Knudsen.

Også noget til mændene
Varehuschefen understreger dog, at det ikke kun er kvinderne, der tilgodeses i det nye varehus.

- Værktøjsafdelingen er blevet helt ombygget, ligesom vi har øget vores sortiment inden for blandt andet professionelt værktøj markant. Derfor er der absolut også noget at komme efter for mændene, tilføjer Martin Knudsen.

Bauhaus i Tilst er sammen med afdelingen i Viby Østjyllands største byggevarehuse.

Kilde: Bauhaus. http://www.bauhaus.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065