23948sdkhjf

Magnus Olesen i fremgang

Møbelproducenten Magnus Olesen A/S har forbedret bundlinjen, men mærker i stigende grad konkurrencen fra lavlønslandene.
Det er gået fremad for Magnus Olesen A/S, der har base i Durup nær Skive. Møbelvirksomheden har næsten fordoblet resultatet før skat, så det nu ligger lige omkring en halv million kroner, fremgår det af Dagbladet Børsen.

Resultatet og den økonomiske udvikling er på niveau med forrige år, og det skyldes den generelle afmatning i branchen. Magnus Olesen er i færd med at udvikle produktsortimentet, så det til enhver tid passer til udviklingen.

I ledelsesberetningen erkender møbelproducenten desuden, at virksomhedens produktion af møbler i stigende grad er påvirket af konkurrence fra produktion i lavprislande, især Kina.

Virksomheden forventer en fortsat udvikling på niveau med i år. Der forventes i øvrigt at blive en del omkostninger til udvikling af nye modeller.

Magnus Olesen A/S blev grundlagt i 1937 af Magnus Olesen og videreføres i dag af hans to sønner Kjeld og Flemming Olesen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094