23948sdkhjf

Inform A/S trodser tendensen

Inform A/S, der beskæftiger sig med produktion og udvikling af indretningsløsninger til tandlægeklinikker, trodser tendensen om outsourcing og svære produktionsforhold i møbelbranchen.
Inform A/S har siden 1981 beskæftiget sig med udvikling og produktion af individuelle indretningsløsninger til tandlægeklinikker. Og der er god vind i sejlene for den nordjyske producent af klinikinventar.

Virksomhedens seneste regnskabstal viser et overskud efter skat på omkring to millioner kroner ud af et bruttosalg på 13 millioner, skrev avisen Nordjyske i går.

Inform A/S fremstiller alle elementer på egen fabrik, inform production, hvor kombinationen af avanceret teknologi og dygtige møbelhåndværkere sikrer, at de høje kvalitetskrav overholdes i alle detaljer. Virksomhedens produktion er beliggende i Fjerritslev, ikke langt fra hovedkontoret i Aalborg.

Virksomheden beskæftiger i dag 30 medarbejdere og er godt i gang med at gennemføre et generationsskifte, der skal munde ud i, at Mia Glad Thomsen overtager aktiemajoriteten og ledelsen i 2007 efter Steen Wærn Jensen, der fortsætter som rådgiver for Inform A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082