23948sdkhjf

Thy indtager København

It-koncernen thy: har igennem snart 20 år været en markant og førende ERP partner i provinsen. En position, der er opbygget igennem kontrolleret vækst.
Som led i den fortsatte vækst og som et element i en strategi om at komme tættere på de sjællandske virksomheder etablerede thy: i februar 2005 et københavnsk datterselskab – thy:data københavn.

Her knap et år efter kan det med sikkerhed fastslås, at springet til hovedstaden har været en ubetinget succes!

I thy:data københavn’s første korte regnskabsår (8 måneder) skabtes et overskud på knap 1,1 mio. kr., og selskabet voksede i samme periode fra 3 til 8 medarbejdere. Væksten er fortsat og i dag - kort før selskabets 1-års fødselsdag - er der 15 medarbejdere.

thy:data københavn startede i små lokaler i Herlev, men den hurtige vækst bevirkede, at der efter knap 11 måneder ikke længere var plads nok og man er derfor flyttet til et nyt 800 m2 stort kontor i Ballerup.

At thy:data københavn valgte et så stort lejemål skyldes, at væksten bestemt ikke stopper her, men at aktiviteterne til stadighed udvides, vel at mærke stadig som kontrolleret vækst. thy:data københavn bruger ikke pengene, før de er tjent – et princip, der har været hyldet hele vejen igennem og fortsat vil blive det.

Med thy:data københavn har thy: koncernen som planlagt fået et stærkt brohoved imod de sjællandske virksomheder - lidt stærkere og lidt hurtigere end forventet.

thy:data blev i 2005 som den første af kun tre danske partnere certificeret til at sælge og implementere Axapta for Life Sciences, Microsoft’s ambitiøse ERP løsning rettet imod virksomheder i den regulerede del af pharma- og medico-sektoren; altså virksomheder der i dagligdagen opererer under regulativer opstillet af den amerikanske Federal Drug Administration (FDA) thy: har i øvrigt medvirket i udviklingen af denne validerede løsning.

For thy:data københavn er fokus rettet imod at fortsætte traditionen med at implementere, vedligeholde og videreudvikle Axapta løsninger til dansk erhvervsliv; det være sig producerende, service- eller finansielle virksomheder, hvilket også afspejler sig i kundelisten, der bl.a. tæller virksomheder i byggebranchen, servicevirksomheder og virksomheder fra den finansielle sektor.

Kilde: thy:data, http://www.thydata.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08