23948sdkhjf

Jysk-familien i ny investering: Dansk design fortjener større udbredelse

Det er mindre end to uger siden, Lars Larsen Group offentliggjorde opkøbet af Sofacompany. Nu har Jysk-familiens pengetank igen haft tegnebogen fremme og investeret i dansk design.

Det skriver Finans.

I denne omgang har milliardkoncernen investeret i et mindre selskab, nemlig Design Collection Denmark, der med rødder i Silkeborg distribuerer danske designprodukter fra blandt andre By Lassen, Menu og Lemus i en række lande.

Lars Larsen Group har ifølge mediet overtaget 30 pct. af aktierne i selskabet, og dermed har Design Collection Denmark ifølge medstifter og adm. direktør Michael Østergaard sikret sig nogle værdifulde kompetencer samt større finansielt råderum.

Hos Lars Larsen Group ser man tilføjelsen som et skridt, der kan være med til at sikre dansk designs position på den globale scene.

– Udover at være en god og sund virksomhed, betyder Design Collection Denmark meget for Danmark som land, fordi virksomheden sikrer, at dansk design bliver tilgængeligt også i dele af verden, der ligger langt væk fra Skandinavien. Det er vigtigt, da jeg mener, at mange af vores danske designs har en unik måde at kombinere udtryk og funktionalitet på, som fortjener større udbredelse, skriver Jacob Brunsborg, bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, i en mail til Finans.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.474