23948sdkhjf

Møbelfabrik i medvind

Karup Møbelfabrik har vind i sejlene. Omsætningen er øget med mere end 40 %, og den fremgang ser ikke ud til at stoppe foreløbig. Generationsskifte og nye markeder er i sigte.
Karup Møbelfabrik A/S har nok at se til. Møbelvirksomheden har travlt som aldrig før, og det sætter sine spor i omsætningen, der er steget med mere end 40 %.

Virksomheden regner med en fordobling af resultatet i 2006 og en spredning til endnu flere markeder.

- Et nyt marked vi undersøger i øjeblikket er Sydamerika. Jeg har været i Brasilien et par gange i år for at sondere terrænet. Vi undersøger mulighederne for både im- og eksport, fortæller Preben Christensen, der de seneste 33 år har stået i spidsen for virksomheden, til ErhvervsBladet.

Netop nu er Preben Christensen i fuld gang med at overdrage virksomheden til næste generation, de to sønner Allan og Svend Christensen.

I samarbejde med sønnerne har Preben Christensen gennem de seneste år for alvor fået fodfæste på det japanske marked, der sammen med Finland, Schweiz og Frankrig tegner til at vokse yderligere og være med til at bidrage til den forventede vækst på møbelfabrikken i Karup.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094